یکی از تحولاتی که دوران آقای قاضی زاده وزیر بهداشت روحانی رخ داد توسعه چشمگیر خانههای بهداشت در نقاط محروم بود. در همان زمان عملیات اجرایی احداث مراکز درمانی تخصصی کوچکتر از بیمارستان نیز در مناطق محروم کلید خورد که قرار بود بهارستان به دلیل محرومیت ها سهمیه ویژهای داشته باشد. اما بعد از تکمیل […]
یکی از تحولاتی که دوران آقای قاضی زاده وزیر بهداشت روحانی رخ داد توسعه چشمگیر خانههای بهداشت در نقاط محروم بود. در همان زمان عملیات اجرایی احداث مراکز درمانی تخصصی کوچکتر از بیمارستان نیز در مناطق محروم کلید خورد که قرار بود بهارستان به دلیل محرومیت ها سهمیه ویژهای داشته باشد.
اما بعد از تکمیل درمانگاه تخصصی گلستان، در کمال تعجب مردم مشاهده کردند که این مرکز درمانی به یک باره به ساختمان اداری شبکه بهداشت تبدیل شد! و اکنون بعد از گذشته ۵ سال هنوز معلوم نیست این کلینیک تخصصی کی قرار است به مردم خدمات ارائه کند.
سال ۱۳۹۸ بود که مدیر شبکه بهداشت بهارستان در خصوص اینکه چرا مرکز تخصصی کلینیک تازه ساخت گلستان بجای ارائه خدمات درمانی در تصرف شبکه بهداشت قرار گرفته، گفته بود: استقرار اداره شبکه بهداشت و درمان شهرستان در این ساختمان موقتی است!
در حالی این کلینیک تخصصی ۵ سال است که به ساختمان اداری شبکه بهداشت بهارستان تبدیل شده که سرانه درمانی ناچیز بهارستان به هیچ وجع پاسخگوی نیازهای مردم نیست و به دلیل کمبود مراکز درمانی مجبورند به شهر تهران مراجعه کنند.
وضعیت سرانه های درمانی در بهارستان آنقدر خراب است که در دوره شیوع کرونا مسئولان مجبور شدند یک پاساژ و ورزشگاه را به صورت موقتی به درمانگاه تبدیل کنند. خوب وقتی اوضاع سرانه های درمانی شهرستان بهارستان اینقدر اسفناک است آیا ادامه تصرف کلینیک تخصصی گلستان از سوی شبکه بهداشت را می توان خدمت به مردم نام گذاشت؟
واقعا تا کی قرار است امکانات مردم مانند فرهنگسرا و درمانگاه در اختیار اداراتی باشد که برای انجام کارشان میتوانند در فضایی کوچک تر یا استجاری هم حضور داشته باشند؟
Friday, 8 November , 2024