به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیام گلستان  وقتی ابراهیم رئیسی به هر شهرستانی سفر می کند، همانند رؤسای جمهور پیشین فهرست بلند بالایی از مصوبات به دنبالش قطار می شود که نامش را گذاشته اند «مصوبات سفرهای استانی» حالا سفر اخیر چه مصوباتی برای حل مشکلات بهارستان داشت؟ در ادامه بخوانید… معاون اجرایی رئیس جمهور، […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیام گلستان 

وقتی ابراهیم رئیسی به هر شهرستانی سفر می کند، همانند رؤسای جمهور پیشین فهرست بلند بالایی از مصوبات به دنبالش قطار می شود که نامش را گذاشته اند «مصوبات سفرهای استانی» حالا سفر اخیر چه مصوباتی برای حل مشکلات بهارستان داشت؟ در ادامه بخوانید…

معاون اجرایی رئیس جمهور، اختصاص ۶۰۰ میلیارد تومان برای ساخت تصفیه خانه شهرستان بهارستان و اجرای شبکه آب و فاضلاب را یکی از مصوبات سفر رئیسی به بهارستان اعلام کرد و اظهار داشت: توافق درباره این اختصاص اعتبار از قبل با سازمان برنامه و بودجه انجام شده است.

آقای منصوری اضافه کرد: مشکلات شهرستان در حوزه‌های بهداشت، درمان و سلامت، پیگیری و مصوبات آن ارائه شد. همچنین، ساخت ۱۵۰ کلاس درس در قالب ۱۰ مدرسه برای شهرستان بهارستان که از کسری جدی فضای آموزشی رنج می‌برد، مصوب شد. ضمن اینکه یک برنامه‌ریزی نیز باید برای خیران مدرسه‌ساز انجام گیرد.

او همچنین اظهار داشت: کمربندی جنوبی که طرح مشترک وزارت راه و شهرسازی و شهرداری است و از سه شهرستان رباط‌کریم، بهارستان و اسلامشهر عبور می‌کند، در محدوده شهرستان بهارستان می‌تواند با اختصاص حداکثر ۵۰۰ میلیارد تومان، تکمیل شود.

این مسئول از تصویب کمک به تجهیز اورژانس شهر گلستان در شهرستان بهارستان خبر داد و تصریح کرد: برای تعیین تکلیف زمین‌های خالی که در میان بخش‌های صنعتی یا کشاورزی قرار دارند، باید تصمیم‌گیری کرد تا زمینه تخلف، فراهم نشود.

منصوری از تصویب راه‌اندازی ۲ کلانتری برای شهر‌های نسیم شهر و گلستان و همچنین، اختصاص ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای دیواره‌سازی در اطراف ۲ رودخانه‌ای که از میان شهر‌های شهرستان بهارستان عبور می‌کند نیز خبر داد.

این که چه مقدار از این مصوبات به نتیجه می‌رسند دیگر جای بحث ندارد اما تجربه شهرستان‌هایی مانند اسلامشهر که برای تحقق این مصوبات کمیته ویژه پیگیری تشکیل داده‌اند و فرماندار و نماینده مجلس آنها سماجت ویژه‌ای در پیگیری این امور دارد، نشان می‌دهد که اگر برنامه‌ریزی، پیگیری و سماجت باشد احتمالا می‌توان به تحقق بخشی از این مصوبات امید داشت.

بحث اینجاست که چرا در میان همه شهرهای بهارستان سر صالحیه بی‌کلاه ماند و در همان وسط جلسه شورای اداری شهردار صالحیه با فریاد و داد و بی داد تلاش داشت یکی از دغدغه‌هایش را به گوش آقای رئیس جمهور برساند؟!

تاسف آورترین بخش ماجرای دولت در بهارستان این است که کار دست افرادی افتاده که اصلا ایده‌ای برای پیش بردن امور ندارند و تصور می کنند می شود هیئتی و بدون برنامه کار را پیش برد….