به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیام گلستان 💠 شهردار رباط کریم در مصاحبه ای با رسانه خودشان از آغاز به کار یک پروژه سرمایه گذاری جدید خبر داد اما انگار باز هم عزم مدیران جزم شده تا تجربه شکست خورده دیگری را ثبت کنند. 💠 آقا یونس گفته که قرار است یک بازارچه میوه، تره […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیام گلستان
💠 شهردار رباط کریم در مصاحبه ای با رسانه خودشان از آغاز به کار یک پروژه سرمایه گذاری جدید خبر داد اما انگار باز هم عزم مدیران جزم شده تا تجربه شکست خورده دیگری را ثبت کنند.
💠 آقا یونس گفته که قرار است یک بازارچه میوه، تره و بار و خشکبار ساخته شود تا نیازهای سفره مردم تامین و به نفع آنها کاری صورت بگیرد غافل از آنکه رباط کریم ظرفیت چنین پروژه ای را ندارد.
💠 حتی اگر شهرداری مایل به ساخت چنین بازاری است، نیازی به سرمایه گذاری جدید نیست چرا که یک دهه پیش با همین تاکتیک یک سرمایه گذار از همه جا بی خبر آمد و بعد از ساختن بازار بوی سیب تجربه تلخ ورشکستگی را چشید چون مردم استقبال نکردن، حالا شهردار جوان اگر مایل به خدمت است همان بازارچه را احیا کند تا این سود به جیب سرمایه گذار قبلی برود و مردم هم بهره مند شوند.
💠 ناگفته پیداست که کسی حاضر به این کار نیست چون در طرح چنین پروژه هایی حتما بحث هایی هست که با احیای پروژه های شکست خورده مشابه قبلی نمی شود به آن مباحث جامع عمل پوشاند.
💠 واقعیت این است که بازارچه در شهرستانهایی مثل بهارستان و رباط کریم جواب نمی دهد و این را می شود از تجربه بازارچه بوی سیب رباط، دو بازارچه محلی در شهرگلستان و دو بازار میوه و تره بار نسیم شهر احساس کرد. حتی در بازار گوشت اسلامشهر هم که در مرکز شهر تاسیس شد این مشکلات هست.
💠 دلیل اصلی این عدم استقبال را می شود خیلی ساده پیدا کرد. در سطح این شهرها مملو از مغازه و واحدهای صنفی است و هرکسی تا به سر کوچه برسد می تواند تمام نیازهای خود را با قیمتی مناسب تهیه کند. دیگر نیاز نیست تا فرسخ ها راه برود که به میدان و بازارچه شهرداری برسد.
💠 دقیقا برعکس همین موضوع باعث شده احداث بازارها در شهری مثل پرند سود بدهند چرا که فضای تجاری و واحدهای صنفی در آن شهر اندک است و شهروندان گاهی برای تامین بدیهیات زندگی خودشان مجبور به طی مسیرهایی طولانی هستند.
💠 به همین دلیل است که بازار بزرگ بوی سیب در رباط کریم مهجور ماند و در حال فرسوده شدن است. بازار میوه گلستان یکی تبدیل به مدرسه شد و یکی هم درمانگاه شدن را انتخاب کرد. بازارهای تره بار نسیم شهر هم به بازار ضایعاتی ها تبدیل شدند. بازارچه ایستگاه نوری اسلامشهر هم با وجود حجم زیادی پروتئین فروشی در حال سقوط است.
💠 حالا باید این سوال را پرسید که علت این سرمایه گذاری که از پیش مشخص است قرار بر ورشکستگی است چه خواهد بود؟ هدف از به گل نشاندن سرمایه های سرمایه گذاران چیست؟ سرمایه گذاران به ظاهر ناآگاه با چه منافعی پا به این میدان سرتاسر شکست گذاشته است؟
Tuesday, 3 December , 2024