در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده، سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری است و همواره سازمان ملی استاندارد، آن را مورد پایش، کنترل و نظارت قرار می‌دهد. براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی، […]

در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده، سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری است و همواره سازمان ملی استاندارد، آن را مورد پایش، کنترل و نظارت قرار می‌دهد.

براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی، فرآورده هایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس محسوب می‌شود.

لذا توصیه می‌شود، حداکثر یک ساعت پس از پخت، غذای باقیمانده را در یخچال قرار دهید، همچنین پیشنهاد می‌شود، غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید. احتمال رشد باکتری باسیلوس سرئوس در فراورده ماکارونی خام وجود ندارد