در بازرسی‌های اخیر اداره‌کل استاندارد استان تهران، یک برند تولید کلوچه در شهرک صنعتی نصیرآباد به دلیل نداشتن مجوز استاندارد توقیف شد. در همین نظارت‌ها، مقداری کلوچه با برند “لاهیجان” هم که به‌صورت غیرمجاز و بدون پروانه استاندارد در نصیرشهر تولید می‌شد، توقیف و متخلفان نیز به مراجع قضایی معرفی شده‌اند. اما سوال اساسی اینجاست: […]

در بازرسی‌های اخیر اداره‌کل استاندارد استان تهران، یک برند تولید کلوچه در شهرک صنعتی نصیرآباد به دلیل نداشتن مجوز استاندارد توقیف شد.

در همین نظارت‌ها، مقداری کلوچه با برند “لاهیجان” هم که به‌صورت غیرمجاز و بدون پروانه استاندارد در نصیرشهر تولید می‌شد، توقیف و متخلفان نیز به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

اما سوال اساسی اینجاست: طی این مدت چطور این محصولات بدون مجوز، از خط تولید رد شدند، بسته‌بندی شدند، و تا قفسه فروشگاه‌ها پیش رفتند؟ کجا بودند ناظران؟ چه کسانی چشم روی این تخلف بستند؟