رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی گفته که برخی رستوران‌ها به‌خاطر سود زیاد، غذاهای ناسالم می‌فروشند که این کارشان عامل انواع بیماری‌ها از جمله سرطان‌هاست. حسین محمدی صراحتاً گفته: با گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومن، مگه میشه کباب سیخی ۶۰ یا ۷۰ تومن داد؟! اما خب، اینا که چیزی نیست… توی گلستان یه رستوران هست […]

رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی گفته که برخی رستوران‌ها به‌خاطر سود زیاد، غذاهای ناسالم می‌فروشند که این کارشان عامل انواع بیماری‌ها از جمله سرطان‌هاست.

حسین محمدی صراحتاً گفته: با گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومن، مگه میشه کباب سیخی ۶۰ یا ۷۰ تومن داد؟! اما خب، اینا که چیزی نیست…

توی گلستان یه رستوران هست که با پنجاه تومن، برات کوبیده با برنج می‌کشه! یعنی هم سیر می‌شی، هم سرطان می‌گیری!